Creare site de prezentare
Noi suntem solutia cautata

PRETURI AVANTAJOASE

Ai nevoie de o carte de vizită digitală!

    Pret direct la telefon

Înțeleg motivele pentru care s-ar putea să nu iti fi construit pana acum un web site de prezentare pentru afacerea ta: „Eu nu sunt o persoana pricepută la tehnologie”, „Sunt prea scumpe”, „Nu am timp” sau „Am destul de multe afaceri și nu am nevoie de un site”.

In realitate, nu este nevoie să fii neaparat priceput în tehnologie, pentru a obține un site web profesionist pentru afacerea ta ,poate fi ieftin și ușor și pentru a face un rezumat – a nu avea un site web te costă timp și bani.

Un site bine facut este cea mai buna carte de vizita pe care o putem lasa la tine.

Românii stau pe internet
4.2
ore/ zi

Romanii petrec, în medie, 4.2 ore în fiecare zi pe internet. Așadar, dacă doresti ca afacerea ta să fie descoperita acolo unde oamenii își petrec timpul, este esențial să ai informații exacte despre compania ta pe internet.

Un site web funcționează ca o carte de vizită digitală pentru o companie: oamenii pot distribui site-ul firmei pentru lucruri precum date de contact, serviciile oferite, tarife și multe altele. Pentru asta, fac cercetare continua și propun doar cele mai inovative soluții tehnice astfel încât orice client Happy Days să fie întotdeauna în trend.

Site-uri construite sa iti aduca zilnic zeci de telefoane
SIMPLU, RAPID, EFICIENT

1. Realizarea schiţei grafice​

In procesul de creare a unui site web de prezentare se acorda o foarte mare atentie la: UI (user-interface) si UX (user-experience), analizarea competitiei, inovatie in design, armonizarea tuturor elementelor grafice, texte si link-uri care sa ofere o experienta de navigare cat mai usoara pentru useri (atat pe mobil, tableta cat si pe desktop).

2. Asigurarea navigării User-friendly​

In faza de proiectare a site-ului gandim din perspectiva utilizatorului, nu a web designer-ului. Asta pentru ca utilizatorul nu stie unde este pozitionat in site un anumit continut pe care el il cauta. Trebuie deci sa anticipam operatiunile pe care utilizatorul va trebui sa le faca pentru a gasi informatia care il interesaeza. Astfel, se ofera posibilitatea utilizatorilor care viziteaza site-ul  tau sa ajunga la continutul pe care vrea sa-l vada in cat mai putine click-uri. Media de atentie a utilizatorului este estimata la 7-8 secunde, acesta este deci timpul in care utilizatorul va trebui sa gaseasca continutul pe care il interesaza, altfel acesta va parasi site-ul.

3. Adaptarea conţinutului pentru Mobil şi Tabletă (Responsive)

Design-ul Responsive este o combinatie intre griduri flexibile, imagini flexibile si Media Queries ce permit website-ului sa se adapteze oricarui dispozitiv folosit. Practic, design-ul raspunde caracteristicilor fiecarui device prin care utilizatorul acceseaza un site. Experienta privind cifrele pe care le analizam zilnic in cazul clientilor din portofoliu arata ca am ajuns in asa numitul “Mobile First”. Mai exact 86%  dintre interactiunile clientilor/ userilor sunt generate de device-urile de tip mobil. Avand aceste cifre, construim si adaptam site-urile pe toate device-urile.

Pret in 5 secunde

4. Crearea şi implementarea de bannere/ animaţii pe site​

Strategiile si inovatiile aduse la crearea unui site de prezentare au ca obiectiv stimularea potentialilor clienti de a interactiona cu site-ul (mai multe vizualizari pe pagina, un timp mai mare pe site). Elementele dinamice specifice unui website sunt bannerele, animatiile, pop-up-urile, implementari care au efectul de a comunica personalizat cu audienta dvs. si de a inova constant continutul de pe site.

5. Implementarea formularului de contact şi adresele de email​

Formularul de contact se regaseste de obicei pe pagina de contact unde site-urile de prezentare culeg lead-uri/ informatii despre clienti. Integram formularul de contact si cream adresele de email unde vor ajunge solicitarile iar apoi setam “thank-you pages” pentru a le vizualiza in rapoarte in Google Analytics. De asemenea, pentru site-urile cu influenta locala, implementam specificatiile tehnice privind integrarea in Google My Business.

 

Pret in 5 secunde

creare website
cat costa crearea unui site
pret site prezentare
creare website pret
website de prezentare
realizare site prezentare
site prezentare pret
website prezentare
creare website profesional
pret creare site de prezentare
pret realizare site
creare website online

creare site bucuresti
creare site web bucuresti
creare site de prezentare bucuresti
servicii web design bucuresti
firma web design bucuresti
realizare site bucuresti
creare website bucuresti
firme web design bucuresti
creare magazin online bucuresti
website design bucuresti

 

Suna Acum 0737 293 757